Sourcing for government


Public-Sourcing is een onafhankelijke vendor met een expertise in contractor sourcing en sourcing solutions in de publieke sector. Onze focus ligt vooral op klassieke publieke instellingen, nutsectoren, non-profit instellingen, zorginstellingen, … .

Voor deze instellingen gaan wij op zoek naar de beste consultant, op het juiste ogenblik en tegen marktconforme prijzen.

Onze processen worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd door de ondersteuning van een Vendor Management System (VMS). Via deze software (www.connecting-expertise.com) bieden wij onze klanten een garantie op een transparant selectieproces dat geleid wordt door experts in hun vakgebied. 

De brede, vendor neutrale bevraging van de markt verloopt via onze Marktplaats. Als onderdeel van de ondersteunende software zorgt de Marktplaats voor de connectie met een breed real-time netwerk van leveranciers.

Klant

Klant

Als onafhankelijke speler met een vernieuwende aanpak zijn wij de partner om tijdelijke medewerkers te zoeken, screenen, selecteren en contracteren. Onze propositie resulteert in de beste kandidaten aan de gunstigste tarieven.

Leverancier

Leverancier

Wij brengen u dichter bij opdrachtgevers uit de publieke sector, door opdrachten en projecten te publiceren op een voor iedereen toegankelijke marktplaats en eventuele tussenkanalen uit te schakelen.

Vlaamse overheid: Managed Service Provider voor het inhuren van tijdelijke ICT-profielen

Zowel Vlaamse als lokale en provinciale entiteiten kunnen van ons iPROF platform gebruik maken om ICT profielen tijdelijk in te huren.

Meer info

Contact

Frankrijklei 101
2000 Antwerpen

+32 3 203 41 82

info@public-sourcing.be