Loading...

BENT U OP ZOEK NAAR TIJDELIJKE MEDEWERKERS?

Als onafhankelijke speler met een vernieuwende aanpak zijn wij de partner om tijdelijke medewerkers te zoeken, screenen, selecteren en contracteren. Onze propositie resulteert in de beste kandidaten aan de gunstigste tarieven.

Hoe gaan we te werk?

Wij spreken uw aanvraag door en publiceren deze op een publieke marktplaats (real-time netwerk). Geïnteresseerde dienstverleners bieden aan voor de opdracht, en bezorgen ons hun motivatie, CV en dagprijs. Het volledige proces van bidding, matching, selecteren en interviewen verloopt via een Vendor Management System (VMS). Ook het timesheet management, het contractbeheer … worden via dit systeem gestroomlijnd.

Het resultaat is dat wij u de beste kandidaat, op het juiste moment, aan een marktconforme prijs kunnen aanbieden. De systematische stroom van aanvragen naar het real-time netwerk zorgt ervoor dat wij zowel de kwaliteit als de tarieven kunnen benchmarken.

Wij werken performance based. De prijs die u betaalt zit vervat in de dagtarieven van de geselecteerde profielen. 

Uw voordelen

Wij werken op een vendor-neutrale manier. U beperkt zich dus niet tot het netwerk van één bemiddelaar, maar u boort via het real-time netwerk de volledige markt aan.

Wij schakelen maximaal tussenkanalen uit. Daardoor vermijdt u het marge-op-marge syndroom. Bovendien kunnen we de aangeboden tarieven en kandidaten steeds benchmarken via de marktplaats.

U betaalt enkel bij resultaat.

Onze ervaren consultants, met knowhow in verschillende competentiedomeinen, staan in voor de screening van de kandidaten. Hoewel onze fee een stuk lager zit, doet onze dienstverlening dus niet onder voor die van de klassieke HR-dienstverleners.