ICT-profielen raamovereenkomst 2018

Welkom op de portaalsite van Public-Sourcing voor de raamovereenkomst iPROF.
Als officieel geselecteerde partner van de Vlaamse overheid is Public-Sourcing uw toegang naar tijdelijke externe ICT-profielen! Voor meer informatie met betrekking tot de gunningsprocedure verwijzen we u via onderstaande knop naar de website van de Vlaamse Overheid.

Vlaamse overheid


Via een handige online tool geven we u op eenvoudige wijze de mogelijkheid om op een uitgebreide, objectieve en transparante manier de volledige markt -van freelancer tot grote en kleine bedrijven- te bevragen. Tijdens dit proces wordt u tevens ondersteund door ons ervaren team van experten in rekrutering en administratie!

Zo krijgt u niet alleen een snelle en efficiƫnte afhandeling van uw vraag waarbij de evaluatie en onderhandeling gebeurt door speciaal getrainde rekruteerders, uw bereik in de markt is bovendien veel groter! Met momenteel 3.500 leveranciers biedt onze oplossing een van de grootste marktplaatsen in de markt!


GA NAAR PLATFORM


Wat kan u hier terugvinden?

Dit onderdeel van de site fungeert als een informatiepunt voor u en als poort naar het platform (Connecting-Expertise), dat het aanvraag-, aanbod- en administratief proces ondersteunt. Bent u een EVA, IVA, departement, ... van de Vlaamse overheid of bent u een provinciale of lokale entiteit (gemeente, OCMW, intercommunale, een vereniging van lokale entiteiten,  ...), en wenst u gebruik te maken van deze opdrachtencentrale?

Bent u reeds klant en bent u opzoek naar een nieuw ICT-profiel of wilt u een lopend dossier opvolgen of timesheets goedkeuren, dan kan u terecht op onderstaande knop.

Ik ben al klant


Wenst u meer info over de registratie of de werking van de tool, kan u enkele handige handleidingen en documenten terugvinden onderaan deze pagina.
Indien u niet vindt wat u zoekt, kan u via de contact knop contact op nemen met ons team, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons


Registreren?

Hebt u nog geen gebruik gemaakt van onze diensten? Stuur dan een mail naar: info@public-sourcing.be, wij ondersteunen u verder tijdens de registratie.

Wanneer u zich als publieke instelling (Vlaamse overheid, OCMW, Gemeente, ...) wenst te registreren, dient u het draaiboek in te vullen dat u hieronder kan terugvinden. Nadien stuurt u dit draaiboek naar info@public-sourcing.be. U vindt daarnaast ook meer uitleg bij de rollen, en een volledige handleiding van het proces, alsook een overzicht van de statussen.


CONTACT


Downloads

DRAAIBOEK         HANDLEIDING         FAQ